IN-ECO - Air and Vacuum Components - PODJETJE IN-ECOAir and Vacuum Componentswww.in-eco.si

Podjetje IN-ECO

Smo trgovsko in distribucijsko podjetje, ki ponuja zaloge zračnih puhala, vakuumskih črpalk, merilnikov pretoka in prezračevalnih elementov ali delov tehnologije za čistilne naprave, terme in wellness objekte. Našim strankam na področju Srednje in Vzhodne Evrope ponujamo tudi storitve in svetovanje.

Podjetje IN-ECO, spol. s r.o. je bila ustanovljena leta 1996. Distribucijska družba ponuja izdelke pod svojo lastno znamko, zastopa pa tudi svetovne proizvajalce na ozemlju Slovaške, oziroma srednje in vzhodne Evrope. Na prodajane izdelke zagotavljamo garancijsko in pogarancijsko vzdrževanje. Svojim klientom ponujamo široko izbiro izdelkov, ki se uporabljajo predvsem v vodnem gospodarstvu.


Družba IN-ECO je ekskluzivni zastopnik podjetij Alita Industries, Inc. (za srednjo in vzhodno Evropo ter Skandinavijo) in La Tecnica-fluidi (za Slovaško in Češko republiko). Od leta 2006 naše podjetje ponuja membranska puhala in puhala s stranskim kanalom pod lastno znamko “IN-ECO Air pump” in “IN-ECO Ring blower” serije modelov INW. Izdelki pod našo znamko so si s svojo kvaliteto in zanesljivostjo pridobili že veliko zadovoljnih uporabnikov na slovaškem in evropskem trgu.