IN-ECO - Air and Vacuum Components - PODJETJE IN-ECOAir and Vacuum Componentswww.in-eco.si

Podjetje IN-ECO

IN-ECO je prodajno-distribucijska družba, ki ponuja dobavo komponent oziroma delov tehnologij za čistilne naprave odpadnih vod, zdravilišča in wellness centre, vključno z vzdrževanjem in svetovanjem za naše kliente iz srednje in vzhodne Evrope.

Podjetje IN-ECO, spol. s r.o. je bila ustanovljena leta 1996. Distribucijska družba ponuja izdelke pod svojo lastno znamko, zastopa pa tudi svetovne proizvajalce na ozemlju Slovaške, oziroma srednje in vzhodne Evrope. Na prodajane izdelke zagotavljamo garancijsko in pogarancijsko vzdrževanje. Svojim klientom ponujamo široko izbiro izdelkov, ki se uporabljajo predvsem v vodnem gospodarstvu.


Družba IN-ECO je ekskluzivni zastopnik podjetij Alita Industries, Inc. (za srednjo in vzhodno Evropo ter Skandinavijo) in La Tecnica-fluidi (za Slovaško in Češko republiko). Od leta 2006 naše podjetje ponuja membranska puhala in puhala s stranskim kanalom pod lastno znamko “IN-ECO Air pump” in “IN-ECO Ring blower” serije modelov INW. Izdelki pod našo znamko so si s svojo kvaliteto in zanesljivostjo pridobili že veliko zadovoljnih uporabnikov na slovaškem in evropskem trgu.